dokter huisarts kinderarts Decouttere Ruth, Artsenpraktijk Loods 80 Wevelgem
dokter huisarts kinderarts Decouttere Ruth, Artsenpraktijk Loods 80 Wevelgem

Over dokter Ruth Decouttere

Dokter Ruth Decouttere, oprichtster Artsenpraktijk Loods 80 te Wevelgem, Huisarts, cb arts Kind & Gezin vaccinatiearts ITG

Een woordje over mezelf: Ik groeide op in Lendelede en Sente, studeerde met veel plezier aan de Kulak om dan mijn studentenpad te vervolgen in Leuven. In 2011 studeerde ik met onderscheiding af als arts. Na 2 jaar werken als Huisarts in opleiding in Zaventem is in 2013 mijn huisartsencarrière officieel van start gegaan. We verhuisden voor het werk van mijn man naar Antwerpen waar ik meerdere jaren werkte in een dynamische groepspraktijk. Dit combineerde ik met een functie als Kind & Gezin arts, vaccinatiearts voor het Instituut van Tropische Geneeskunde en onderzoekersmedewerker voor Domus Medica.

Dokter Ruth start artsenpraktijk in Wevelgem

Ondertussen kregen mijn man-met-Wevelgemse-roots Frederik en ik 3 prachtige kindjes en keerden we terug naar West-Vlaanderen. De mogelijkheid deed zich voor om deze praktijk op te bouwen en dit heb ik met beide handen gegrepen.

Ik kijk ernaar uit om een degelijke en gezellige praktijk op te bouwen, mooie patiëntenrelaties te creëren en iedereen richting een goede gezondheid te – je raadt het nooit – loodsen.

Visie van Artsenpraktijk Loods 80

  • Evidence based werken
  • Vooruitstrevend en toekomstgericht
  • Aangename sfeer en ervaring
  • Uitbreiding naar groepspraktijk
Afspraak maken bij huisarts Decouttere in Wevelgem