Ruth In Praktijk, dokter huisarts Decouttere Ruth, Artsenpraktijk Loods 80 Wevelgem
Ruth In Praktijk, dokter huisarts Decouttere Ruth, Artsenpraktijk Loods 80 Wevelgem

2020 staat voor de deur!

Op 6 januari is het zover: de nieuwe huisartsenpraktijk in Wevelgem
– Artsenpraktijk Loods 80 –
gaat van start.

Met een mooie visie in gedachten #dynamisch #familiegericht #evidencebased #groepspraktijk vloog ik er in 2019 in. Ik legde er hart en ziel in om mijn droom te kunnen realiseren. Maar ik besef: ik had het niet gekund zonder de steun van mijn liefste familie. 1000x dank! Voor het slagen van de bouw van de praktijk zijn mijn ogen gericht op TJIP / creative environments voor het mooie ontwerp, Dennis Delvael voor de bouwtechnische ondersteuning en de fantastische stielmannen uit de omgeving Wouter Masselis Timmer- en Schrijnwerk VVR Elektro Tuinen Vercruysse C. Growebo Tack Gebr. Quartier NV Verhaeghe bvba Containers Vantomme en Koen Janssens Bouw dvspanplafond @Charles Defrancq @Haki NV @VC Vloerbehandelingen.

Het belooft een spannend jaar te worden. Ik kijk er alvast naar uit om jullie richting een goede gezondheid te loodsen, een luisterend oor te zijn of hulp te bieden in nood.

Bijna tijd om te klinken op het nieuwe jaar waarin ik jullie allen het allerbeste toewens met bovenal een goede gezondheid!